24 Aralık 2013 Salı

Çok Az Su İçenler Zayıflayamaz

Çok Az Su İçenler Zayıflayamaz
Yapılan diyet hatalarından biri de çok az su içmektir. Su hayat kaynağıdır. Vücuda aldığımız kalorinin yakılması için bolca su içmemiz gerekir. Su metabolizmamızı hızlandırır hızlı kalori yapmamızı ağlar.

Suyu az tüketen insanların zayıflaması çok zordur. Zayıflamak için yemekten önce ve sonra bol bol su içerek metabolizmanızı hızlandırın. 

2 Aralık 2013 Pazartesi

Her Gün Tartılanlar Kilo Veremiyor

Her Gün Tartılanlar Kilo Veremiyor
Her gün tartılan kişilerin kilo vermeleri zorlaşıyor. Her gün tartılan kişiler zamanla diyet yapmaktan vazgeçip umutsuzluğa kapılıyor. 

Zayıflamak için diyet yapan kişilerin haftada bir gün belirledikleri bir saatte ve aynı kıyafetlerle tartılması en uygun yöntem olarak kabul ediliyor.  

1 Aralık 2013 Pazar

Zayıflamak İçin Önünüze Gerçekçi Hedefler Koyun

Zayıflamak İçin Önünüze Gerçekçi Hedefler Koyun
Zayıflamak için önünüze gerçekçi hedefler koymalısınız. Diyete başladığınız gün önünüze bir hafta sonra 5-6 kilo vereceğim gibi uçuk kaçık hedefler koyarsanız hafta sonunda umutsuzluğa kapılarak diyeti bırakabilirsiniz.

Zayıflamaya karar veren insanların önlerine gerçekçi hedefler koyması gerekir. Zayıflamak, uzun vadeli bir iştir, düzenli ve dengeli beslenmeyle, sporla ve yüksek motivasyonla başarıya ulaşılır. Kendinizi cesaretlendirmek için önünüze gerçekleştirebileceğiniz hedefler koymalısınız.  

Zayıflama hedeflerinizi belirlerken haftada bir kilo ya da ayda 3-4 kilo şeklinde belirlemelisiniz.

Bir insanın ayda 3-4 kilo vermesi normal kabul edilir. Daha fazlası sağlığınızı bozar ve sizi bitkinliğe sürükler, motivasyonunuzu düşürür. 

Son Yazılar