22 Ocak 2015 Perşembe

Göz Çevrenizi Nemlendirmek İçin Vazalin Kullanın

Göz Çevrenizi Nemlendirmek İçin Vazalin Kullanın
Göz en çabuk kırışan cilt parçası olduğu için özel bir bakım ister.  Göz çevresinin bakımı ve nemlenmesi için vazlin kullanabiliriniz. 

Vazalini geceleri göz çevrenize sürerek uyuyun. Sabah uyandığınızda göz çevrenizin nemlendiğini kırışıklıkların hafiflediğini göreceksiniz.


21 Ocak 2015 Çarşamba

Temizlenmeyen Makyaj Cildi Yaşlandırıyor

Temizlenmeyen Makyaj Cildi Yaşlandırıyor
Makyaj sizi güzelleştirdiği gibi dikkat etmezseniz hızla da yaşlandırabilir. Gün içinde kullanılan makyaj gece temizlenmediği zaman hızla cildinizi yaşlandırıyor. 

Cildin gözeneklerini kapatan makyaj ürünleri gün içinde toz ve kirlerle birleştiğinde cildi nefessiz bırakıyor. Gözenekleri kapanan cilt nefes alamaz sivilcelenir, siyak noktalarla kaplanır. Cildinize yapabileceğiniz en kötü şey makyajınızı çıkarmadan uyumaktır.  

Sizi güzelleştiren makyajın aynı zamanda yaşlandırmasını istemiyorsanız, günün sonunda kaliteli bir makyaj temizleyici ile cildinizi temizleyerek nefes almasını sağlayın. 


19 Ocak 2015 Pazartesi

Ofis Çalışanları Yemeklerini Dışarıda Yiyerek Zayıflayabilirler

Ofis Çalışanları Yemeklerini Dışarıda Yiyerek Zayıflayabilirler
Öğlen yemeğini işyerine ısmarlayarak şişmanlığa davetiye çıkarmayın. Öğlen yemeklerini ofis dışında yiyerek, biraz da yürüyerek  değerlendirebilirsiniz. Yemeğinizi dışarıda yiyerek hareketinizi arttırmış olursunuz. Bu davranışınız küçük gibi görülse de  uzun vadede size ve sağlığınıza çok şey katacaktır. 

Öğlen yemeği için dışarı çıkamayan kişilerin daha çok kepekli, ton balıklı, salata, ızgara köfte, ayran türü menüleri tercih etmeleri daha az kalori almalarını sağlayacaktır.  

13 Ocak 2015 Salı

Cildimize Uygun Fondöten Nasıl Seçilir

Cilde Uygun Fondöten Nasıl Alınır
Fondöten alırken en çok yapılan hata el üzerinde ya da kolun iç kısmında denemektir. El ve kol yüzümüzden daha az güneş aldığı için kesinlikle aynı tonda değildir. Bu durum yüzümüze uygun olmayan fondöteni almamıza neden olur çoğu zaman.

Peki yüzümüze en uygun fondöteni seçmek için nasıl bir deneme yapmalıyız.  Evet!  En iyi sonucu almak için fondöteni çene hattınızda denemeniz gerekir. Böylece yanılma payınızı sıfıra indirmiş olursunuz


11 Ocak 2015 Pazar

Zayıflamak İçin Protein Sebze Ve Sağlıklı Yağ Tüketin

Zayıflamak İçin Protein Sebze Ve Sağlıklı Yağ Tüketin
Zayıflamak için sıkı diyetlere germeyin, bilinçli beslenerek zayıflamak hem sağlıklı hem de kalıcı oluyor. Günde 3 ana öğün yemek yemelisiniz. Yemeklerde protein, sağlıklı yağ ve düşük karbonhidratlı sebzeler tüketmelisiniz. 

Öğünlerinizde alacağınız proteini kırmızı et, tavuk, somon balığı ya da yumurtadan karşılayabilirsiniz.  Düşük karbonhidratlı sebzelerden brokoli, ıspanak, kara lahana, karnabahar, salatalık ve kerevizi tercih etmelisiniz. Öğün aralarında istediğiniz kadar düşük karbonhidratlı sebzelerden yiyebilirsiniz. Sağlıklı yağ tüketin, kesinlikle katı yağ tüketmeyin. Yağlardan zeytinyağı ve metabolizmayı hızlandıran hindistancevizi yağını tercih edebilirsiniz. 


7 Ocak 2015 Çarşamba

Su İçerek Zayıflayın Sağlığınıza Kavuşun


Su İçerek Zayıflayın Sağlığınıza Kavuşun
Zayıflamak istiyorsanız günde mutlaka 8-12 bardak su içmelisiniz. Su size tokluk hissi vererek daha az yemek yemenizi ağlayacaktır. Ayrıca vücudunuzdaki toksinler su sayesinde kolayca atılacaktır.


Su içme saatlerini yemeklerden önceye getirirseniz daha az yemek yediğinizi göreceksiniz. Mideniz suyla dolduğu için tokluk hissi gelecek ve daha az yemek tüketeceksinz.

Su içerek zayıflama bilinen en etkili zayıflama yöntemlerinden biridir.

Son Yazılar