18 Şubat 2015 Çarşamba

Kararlı İnsanlar Zayıflayabilir Zayıflamak İçin Kararlı Olun Asla Sporu Ve Düzenli Beslenmeyi Hayatınızdan Çıkarmayın

Kararlı İnsanlar Zayıflayabilir! Zayıflamak İçin Kararlı Olun Asla Sporu Ve Düzenli Beslenmeyi Hayatınızdan Çıkarmayın
Bir insanın sağlık sorunu yoksa, düzenli beslenip spor yapıyorsa kilo sorunu olamaz. Düzenli beslenip spor yapan insanların kilo sorunu varsa hemen bir doktora gitmeleri gerekir. Aksi taktirde kilo vermeleri  çok zor ve işkence haline dönüşebilir.

Kilo vermek için her şeyden önce kararlı olmak gerekir. Zayıflamak zaman gerektiren bir durumdur. Bir günde, bir hafta da ya da bir yılda almadığımız kiloları bir hafta 10 gün içinde vermeyi aklınızdan geçirmeyin. Kilo verirken gerçekçi olmak gerekir. Aksini düşünürseniz hayal kırıklığınız büyük olur.

Kendinize şu kilo benim ideal kilom diye bir hedef koyup, o kiloya inmek için mantıklı ve makul bir zaman belirlemelisiniz. Daha sonra sporu günlük yaşantınızın içine sokmalısınız.  Spor dediysek hemen korkmayın! Günde yarım saat ya da bir saat yürüyüş, işten dönerken birkaç durak erken inip yürümek, işyerinde öğlen tatilinde 30-40 dakika dışarı çıkıp yürümek, gece yatmadan önce göbek, kalça, karın, bacak kaslarını çalıştıran hareketler yapmak, evde varsa bisiklet çevirmek, yürüyüş bandına binmek ...vb . Evet bunlardan birini ya da birkaçını yapabiliriz. 

Evden çıkamıyorum diyenler de evin içinde, salonda 30-40 dakika yürüyebilir ya da bel, kalça göbek hareketleri yapabilir. Bu kadar basit!

Ama her şeyden önce kararlı olmalısınız, vazgeçmemelisiniz. Bazı günler spor yapmayabilir ya da beslenmenize dikkat etmeyerek fazla kaçırabilirsiniz. Bu gibi küçük aksaklıkları hiç dert etmeyin. Erkesi gün aynı kararlılıkla devam edin, 10-15 dakika daha fazla yürüyerek durumu telafi edebilir ya da etmeyebilirsiniz. Ama asla ve asla pes etmeyin, devam edin. 

Bu kararlılıkla devam ederseniz belirlediğiniz sürenin sonunda amacınıza ulaşırsınız!!!

17 Şubat 2015 Salı

Her Gün Yarım Saat Yürüyerek Yılda 7 Kilo Zayıflayın

Her Gün Yarım Saat Yürüyerek Yılda 7 Kilo Zayıflayın
Zayıflamak istiyorsanız öncelikle kararlı olmalısınız. Her gün en az yarım saat  (30 dakika) orta tempoda  yürümelisiniz. Düzenli beslenerek kararlı bir şekilde her gün yarım saat yapacağınız yürüyüş kilo vermenizi sağlayacaktır.

Kilo vermek isteyen bir kişi sağlıklı beslenmesi durumunda günde yarım saat yürüyerek bir yıl içinde 7 kilo verebilir. 

Yarım saat yürüyüşle yaklaşık olarak 150 kalori yakarız. 
150x365=54750 Bir yılda yakılan kalori miktarı
54750/7500=7.3 kg

Not: Bir kilo verebilmek için 7500 kalori yakmamız gerekir.

14 Şubat 2015 Cumartesi

Zayıflamak İsteyenler Süt Ve Yoğurdu Tam Yağlı Tüketin

Zayıflamak İsteyenler Süt Ve Yoğurdu Tam Yağlı Tüketin
Zayıflamak istiyorsanız süt ve yoğurt gibi yaralı besinleri hayatınızdan çıkarmamanız gerekir.  Uzun süre tok tutukları için tam yağlı yoğurt ve süt  rejim yapanlar için  hayat kurtarıcıdır. Bu besinleri ömür boyu soframızdan eksik etmemelisiniz.

Ancak zayıflamak isteyen kişiler daha çok light ürünlere yönelmektedir. Sütün ve yoğurdun yağsız olanını tercih etmektedirler.  Ancak bunu yapmaları onların daha çabuk acıkmalarına ve daha fazla yemek yemelerine sebep olmaktadır. Zayıflamak isteyen kişilerin süt ve yoğurdu tam yağlı olarak tüketmeleri gerekir. Hem besin değerinden faydalanmış hen de daha geç açıkmış olurlar.

Siz de zayıflamak istiyorsanız daha uzun süre tok kalmak için yoğurt ve sütü tam yağlı olarak tüketin. Bu sizi şişmanlatmaz aksine uzun vadede hem sağlığınıza yatırım yapmış hem de aç kalmadan zayıflamış olursunuz. 

13 Şubat 2015 Cuma

Yürüyüş Şişmanlık Riskini Azaltır Zayıflatır Ve Uzun Yaşatır


Yürüyüş Şişmanlık Riskini Azaltır Zayıflatır Ve Daha Uzun Yaşatır
  • Yürüyüş zayıflatır sizi formda tutar
  • Şişmanlık riskini en aza indirir.
  • Kan dolaşımını iyileştirir
  • Kalp damar ve beyin damarların korur, geliştirir.
  • Kaslarınızı geliştirir.
  • Kalp kaslarını geliştirir.
  • Kalbin daha fazla kan pompalamasını sağlar.
  • Tansiyonu dengeler, yüksek tansiyonu düşürür. 
  • Kan basıncını düzenler.
  • Damar tıkanıklıklarını önler. 

10 Şubat 2015 Salı

Zayıflamanın Sırları Kilo Vermenin Sırları

Zayıflamanın Sırları Kilo Vermenin Sırları, nasıl zayıflarız, kilo vermenin kolay yolu, fazla kilolardan nasıl kurtuluruz, 

Kilo Vermenin Sırları

  • Yeteri kadar su içmek (Günde 8-12 bardak arası)
  • Yemek soslarından uzak durun ya da  sosları yağla değil suyla hazırlayın.
  • Yemekten hemen sonra uyumayın.
  • Her gün süt için.
  • Uykusuz kalmayın, fazla da uyumayın uyku düzenine dikkat edin (Günde 7-8 saat)
  • Stresten mümkün olduğu kadar uzak durun.
  • Hazır Yemekler yerine ev yemeklerini tercih edin.


7 Şubat 2015 Cumartesi

Ayak Ve Topuk Bakımı Nasıl Yapılır

Ayak Ve Topuk Bakımı Nasıl Yapılır
Ayak ve topuklardaki sertliği gidermek için evde hazırlayacağınız süt ve yeşil çay karışımından faydalanın.  

Leğene ılık su koyarak iki paket yeşil çayı ilave edip demlenmesini sağlayın. Daha sonra yarım litre ılık sut ilave edin. Hazırladığınız karışıma ayaklarınızı sokarak 30 dakika bekletin. 

Son olarak ayaklarınızı ponza taşı ya da ayak törpüsüyle ovarak yumuşayan ölü derileri güzelce temizleyin. Nemlendirici krem sürerek ayak bakımınızı tamamlayın.

Küçük bir not: Ayak bakımını gece yaptığınızda, nemlendirici olarak vazelin sürüp, pamuklu çorap giyerek uyuyabilirsiniz. Sabaha yumuşacık ayaklarla uyanırsınız.

6 Şubat 2015 Cuma

Metabolizmayı Hızlandırmak İçin Yeşil Çay İçin

Metabolizmayı Hızlandırmak İçin Yeşil Çay İçin
Metabolizmanızın daha hızlı çalışması için yeşil çay içmelisiniz. Günde içeceğiniz 4-5 fincan şekersiz yeşil çay metabolizmanızı hızlandırarak sizi zayıflatır.  

Yüksek tansiyon ve hipertiroid gibi rahatsızlıklarınız yoksa yeşil çay içerek metabolizmanızı hızlandırın. Daha fazla kalori yakarak zayıflayın!

2 Şubat 2015 Pazartesi

Yeşil Çay Toksinleri Atar Yağları Yakarak Zayıflatır

Yeşil Çay Toksinleri Atar Yağları Yakarak Zayıflatır
Yeşil çayın faydaları saymakla bitmiyor. İçeriğinde bol miktarda polifenol yeşil çay yağların yakımını hızlandırır ve vücuttaki toksinleri idrar yoluyla atar.

Son Yazılar