27 Ekim 2011 Perşembe

Bacak İnceltmek Sandığınız Kadar Zor Değil Bacak İnceltmek İçin kolay Yöntemler


Bacaklarınızı İnceltmek Sandığınız Kadar Zor Değil

Fazla Egzersiz yapmaya vaktim yok diyenlerdenseniz siz de bir kaç önemli noktaya dikkat ederek daha ince ve düzgün şekilli bacaklara sahip olabilirsiniz.Bacak inceltmek için şunları yapabilirsiniz.

Bol bol yürüyüş yapın, ancak yürürken topuklarınıza basmak yerine parmak uçlarınıza basın.

Mümkün olduğunca topuklarınızı yere değdirmekten sakının.Parmak uçlarınıza basarak koşmayı deneyin. Parmak uçlarında yürümek tüm bacak kaslarının özellikle de uyluk kemiğinin ön bölgesindeki kasların çalışmasını sağlar.

Her adımda dizlerinizi mümkün olduğunca yukarıya çekerek parmak uçlarınızda koşun. 30 saniye çalışıp 30 saniye dinlenin ve hareketi 5 defa yapın.

Parmak uçlarınızda koşarken topuklarınızı kalçanıza değirmeye çalışın. 30 saniye süreyle 5 kez tekrar yaparak hareketi tamamlayın.

Sağ ayağınızla ileri doğru büyük bir adım atın ve biraz bekleyin.Sağ diziniz doğru bir açıyla bükülsün. Hareketi sol bacağınız için tekrarlayın.

Masa başı çalışan biriyseniz oturur pozisyondayken bacaklarınızı öne doğru uzatıp kaldırın ve 10 a kadar saydıktan sonra indirin. Hareketi 5-8 tekrar halinde her gün yapın.

Şunu unutmayın fazla kilolarınız varsa sadece egzersiz yaparak kalın bacaklarınızı inceltemezsiniz. Bacak İnceltmek için Egzersizi uygun ölçülerde yapmalısınız beslenmenizi düzenlemelisiniz.

Son Yazılar