9 Ekim 2013 Çarşamba

Zayıflamak İçin Elma Ve Yumurta Tüketin Az Kalori Alarak Tok Kalın Zayıflayın

Zayıflamak İçin Elma Ve Yumurta Tüketin Az Kalori Alarak Tok Kalın Zayıflayın
Zayıflamak İçin Pratik Öneriler
Zayıflamak isteyenler için en zor şeylerden biri de sürekli kalori hesabı yaparak besinleri tüketmektir. Ancak zamanla kalori hesabı yapmak bıkkınlık hissi uyandırır. Bunun yerine haftada bir gün yediklerinizi ve kalori değerlerini yazarak genel olarak ne yediğinizi ve günlük ne kadar kalori aldığınız hakkında fikir sahibi olmanız daha sağlıklı ve zevkli olacaktır.

Kahvaltıyı Atlamayın Akşam Yemeğini Azaltın
Ülkemizde insanlar genellikle kahvaltıyı atlamakta, öğlen yemeğini geçiştirmekte, akşam yemeklerini ise tıka basa yemektedirler. Doğru olan ise, kahvaltıyı çok iyi yapmak, öğlen yemeklerini normal ölçülerde yemek ve akşam yemeklerini azaltmaktır.  Ancak insanlar iş stresinde ya da günlük koşturmaca içinde bunu pek başaramaz, bütün açlığını akşam yemeğine yüklenerek gidermeye çalışır.

Yumurta Sizi Tok Tutar Üstelik  2 Yumurta Sadece 160 Kalori 
Zayıflamak isteyenlerin akşam yemeklerinde daha az tüketmeleri için pratik bir öneri sunmak istiyorum. Yumurta uzun süre tokluk hissi veren, mucize bir yiyecektir. Siz de öğleden sonra iki tane katı yumurta yiyerek açlık hissinizi ortadan kaldırabilirsiniz. Yumurta sizi uzun süre tok tutacağından, akşam yemeklerinde kesinlikle daha az yemek yemenizi sağlayacaktır. Üstelik iki yumurta sadece 160 kalori!

Elma Yiyerek Tok Kalın Sadece 50 kalori Alın
Zayıflamak için diğer bir kurtarıcı yöntem ise yemeklerden önce bir elma yemek olduğunu söyleyebiliriz. Elma sindirimi kolaylaştırır, sizi sakinleştirir, tokluk hissi vererek daha az yemek yemenizi sağlar. Bir elma sadece 50  kaloridir. İçinde B grubu vitaminleri, C vitamini ve bolca lif  bulunmaktadır. 

Son Yazılar