- Sirke ve limon zayıflamaya yardımcı olur. Ancak iştah açıcı özelliklerini de gözden kaçırmamak gerek. Limon ve sirkeyi yemeğin sonunda içmek daha doğru bir tercih olacaktır.
- Yemeklerden sonra bir çorba kaşığı kekik suyu için.
- Fındık, fıstık, ceviz gibi kuru yemişleri az az mutlaka yemelisiniz.
- Bisküvi, pasta, gofret gibi gıdaların tüketimini çok azaltmalısınız.
- Ekmek, bulgur, pirinç, makarna gibi hamur işlerini abartmadan yemelisiniz.
- Kabız olmamak için lifli gıdalar tüketmelisiniz. Lif; portakal, greyfurt, mandalina, salatalık, havuç, marul, maydanoz, terede ve tahıllarda bolca bulunur. Yulaf ezmesi lif yönünden çok zengindir. Yulaf ezmesi ve yoğurdu karıştırarak tüketebilirsiniz.
4 Haziran 2014 Çarşamba
Zayıflamak İçin Kabız Olmayın Yulaf Ezmesi Ve Yoğurt Tüketin
Zayıflamak İçin Kabız Olmayın Yulaf Ezmesi Ve Yoğurt Tüketin