24 Ağustos 2013 Cumartesi

Kalça Sıkılaştırma Hareketleri Evde Kalça Sıkılaştırma Kaldırma Eritme Hareketleri

Kalça Sıkılaştırma Hareketleri Evde Kalça Sıkılaştırma Kaldırma Eritme Hareketleri, Kalça Sıkılaştırma  Ve Küçültme Hareketleri, evde kalça sıkılaştırma hareketleri, kalça kaldırma hareketleri, kalça sıkılaştırma hareketleri video, kalça sıkılaştırma hareketleri resimli, göbek eritme hareketleri, 8 dakikalık kalça sıkılaştırma hareketleri, kalça sıkılaştırma hareketleri uzman, kalça sıkılaştırma hareketleri ebru şallı

Kalça Sıkılaştırma Hareketleri
Kalça sıkılaştırmak için yapmanız gereken günde 10-15 dakika ayırmak. Kalça sıkılaştırma hareketlerini yaparak siz de harika kalçalara sahip olabilirsiniz.

 Kalça Sıkılaştırıcı 1. Hareketi
Çok basit bir hareket, her zaman ve her yerde rahatlıkla yapabilirsiniz. Ayakta dimdik durun ve bacaklarınızı omuz hizasında açın.  Sırtınızı hiç bükmeden dik durarak çömelme hareketini yapın.

Kalça Sıkılaştırıcı 2. Hareketi
Elinize orta boyda bir top alın bacaklarınızı omuz hizasında açın. Dik bir şekilde çömelerek topu öne doğru uzatın.

Kalça Sıkılaştırıcı 3. Hareketi
Elinize bir sopa alın ( vileda sopası olabilir ) dimdik durun. Sopaya doğru eğilin ve bir bacağınızı arkaya yukarıya doğru kaldırın. Aynı hareketi diğer bacakla tekrarlayın. Sırtınızı hep dik tutun .

Kalça Sıkılaştırıcı 4. Hareketi
Plates topu edinin. Yere uzanın sırt üstü ayaklarınızı kırarak plates topuna yerleştirin. 90 derece açı olacak. Ellerini iki yana avuç içleri yere bakacak şekilde koyun. Bacaklarınız plates topunda iken kalçanızı yukarıya doğru itin. 5 kere tekrar edin. Bu harekette tek bacağınızı yukarıya kaldırın diğer bacağınız plates topunda kalsın. Aynı hareketi diğer bacakla uygulayın.

Kalça Sıkılaştırıcı 5. Hareketi
Emeklermiş gibi yere ellerinizi koyun. İki bacağınızda bükülü olsun. Önce sağ bacağınızı 12 kez yukarı ve tekrar kalça hizasında yere değmeden aşağıya tekrarlayın. Sonra diğer bacak aynı şekilde. 3’er set yapın.

Son Yazılar