18 Kasım 2010 Perşembe

Masajla Zayıflamak İsteyenler


Masaj Yaparak Zayıflayın
Efor fiziksel kaybetmek olmadan kilo rüya hakkında, bir yaşam boyu en az bir kere, çoğumuz, kendimizi dürüst olmak için çok duyumlar genel olarak, herhangi olmadan tatsız ve kısıtlamaları gıda. Bu yüzden, geri yalan ve hayatın anlamını düşünmek iken, iz kadar gelen biri olmadan kayboldu iş ve yapmak kilo fazladan emin. rüya üzerine bu gibi “tabanlı reklamcılık sık sık Zayıflama için Masaj”.

Ne masaj faydaları nelerdir? Birçok kişi selülit ve oturumu ile terapist sırasında yaptığı masaj inanıyorum güçlü gibi eller, bir mevduat çekiç, ezilme yağ. Aslında – yanıltıcıdır. için ağırlık kaybetme masaj etkisi temel etkisi doğrudan bir bir elde aracılığıyla sistemlerinde dolaşım ve lenfatik. deri kan doldurulan tarafından, bu da metabolizmanın geliştirir ve bu yağ mevduat karşı üzerindeki etkisini olumlu bir mücadele vardır masaj yoluyla ağırlık kaybetme.

Özellikle göze çarpan düzenli spor faaliyetleri, vb ile birlikte kullanabilirsiniz eğer, masaj etkisi olacak

farklı bir yeri vardır Orada türleri ve kilo kaybı için masaj tekniklerilistesi hepsini olarak, ve, mümkün değil, vücut yapar üzerinde masaj etkisi türüne göre sınıflandırılması üzerinde durmak duygusu. dört tipi vardır: donanım, manuel (elle), ayak ve kombine.

Donanım masaj : titreşimli masaj, jakuzi pneumomassage ve çeşitleri yanı sıra, o olur birkaç. donanım güzellik etkisi tam olarak masaj yapın. Ancak, daha fazlalaştı ki makine – bu adam bir müzik değil, ve sizin hissedemezsin ve yaklaşım bulmak kişisel.

Kılavuzu – masaj ve en popüler geleneksel form. Onun büyük avantajı hastanın vücut elle masaj doğrudan etkileşimdir. Bu durumda, her zaman her müşteri için ayarlama imkanı vardır. Ancak burada bile bazı eksileri vardır: Sonuç beceri, ruh hali, yorgunluk ve sağlık uzmanının derecesine bağlıdır. Deneyimli masaj terapistleri geniş deneyimi ve kilo kaybetme ve duygularını ve masaj devlet kontrolü için masaj nasıl bilgi birikimine sahibiz.

Ayak masajı önce ortaya çok uzun. zamanlarda eski bir hamam olarak en sık kullanılan. Dünyada modern, ayak masajı ile emek fiziksel büyük normalde kullanılan vardı için sporcuların iyileşme ve rahatlama.

türleri hakkında tüm Talk masaj türleri vakum söz henüz sahip olabilir biz çünkü sonsuz, zayıflama için masaj, spot, temassız, perküsyon ve diğer birçok masaj türleri.

En sık ve masörler ofisleri gelmek içine insanlar kilolu, bu etkinliği en yüksek ulaşmak için profesyonel bir çalışma çünkü haklı, çevre ile deneyimli bir sahne ve gerekli. Ancak zaman kaydedebilirsiniz rahat bir ortam ve rahatlatıcı bir daha size yardımcı olacaktır kaybetme ev, masaj masör de arama ağırlık evde. Çoğu insan bacak tercih bir de masaj kaybetmek ağırlık olarak zayıflama masaj, ancak profesyonel vücut kaslarının bütün etkileyen tabii kuralları genel öneririz.

Ve henüz, daha sık, bir soru için, mümkün bir şaka ile bir araya masaj uzmanları tarafından kilo vermektir: “Evet, eğer – terapist”

Sadece masaj sizi, ağırlığı yeniden istemiyorum ama aşırı kilo karşı mücadelenin etkisi, yaralanan kimse olmadı geliştirmek için masaj tedavilerin olumlu etkisi kullanın.

Son Yazılar