13 Kasım 2011 Pazar

Bögesel Zayıflama Yöntemleri Nelerdir


Bögesel Zayıflama Yöntemleri Nelerdir
Zayıflama, incelme, biraz daha sıkı ve fit görünme denildiği anda bütün kadınlar ve hatta artık erkekler de bu konuya kulak kabartır oldu. Fiziksel olarak iyi görünme, iç huzuru arttıran bir trend olarak yerini almış durumda. Bu kadar yoğun istek karşısında bu amaca hizmet etmek üzere pek çok cerrahi olmayan yöntem geliştirilmiş, bu konuda birçok cihaz üretilmiştir.

LİPO CAVİTY İLE HER SEANSTA İNCELME

Bu yaz bayanlar ve erkekler çok şanslı 4 aydır merkezlerimizde kullanılan incelmenin yeni tekniği lipo cavity sistem ile 1 saatte 2- 8 cm arası incelme söz konusu.Bu teknikte Uygulama yapılan alanlarda mevcut yağ hücrelerinin zarlarını parçalar. Parçalanan yağ hücrelerinden açığa çıkan yağlar, vücudumuzda "serbest yağ asitleri" olarak dolaşıma katılır, yani kullanılabilir hale gelir. Bu sistem bölgesel fazlalıklarda ve selülit tedavisinde etkilidir.

Hızlı sonuç isteyenler

Seanslar 7-10 gün aralıklarla uygulanmaktadır.6 seans istenilen sonuçlara ulaşmak açısından yeterlidir.İşlemden 1 gün önce ve işlemden sonraki birkaç gün 2 litre su içilmesi gerekmekte ve uygulama sonunda 2-3 gün yapılması gereken diyetisyen tarafından hazırlanan düşük yağ içeren özel diyet programı kişiye verilir.Bunun amacı Diyetteki yağ oranı düşürüldüğü için bu esnada vücut enerji kaynağı olarak ultrasoundla yağ dokusunun parçalanması sonucu oluşan yağ asitlerini enerji kaynağı olarak kullanmaya başlamaktadır.Bunun sonucun dada uygulama yapılan bölgede incelme olmaktadır.Bu sistemin en güzel yönü seansların çok uzun sürmemesi,acısız cerrahisiz bir uygulama olması uygulamanın çok zaman almaması ve sonuçların toplam seanslar sonunda değil her seansın sonunda ölçümlerle alınmasıdır. Klinik çalışmalarda elde edilen verilere göre, her seans sonucunda yapılan ölçümlerde 2 - 8 cm'lik bir incelme elde edilmiştir.Bu sonuçlar kişinin yağ oranına göre değişmektedir.Yağ oranı fazla olan kişilerde incelmede fazla olmaktadır.Yağ analizleri sonrasında da mezurada gördüğünüz incelmeyi yağ oranınızın azalması ile de gözlemleyebiliyorsunuz.

AKUSTİK ŞOK DALGA TERAPİSİ İLE SELÜLİTLERİNİZ BU YAZ CANINIZI SIKMAYACAK

Merkezimizde ileri derecedeki selülitlerde ve sarkmalarda da 4 hafta gibi bir sürede etkili sonuç aldığımız AWT yani akustik şok dalga terapisi uygulanmaktadır.Bu sistem portakal kabuğu görünümünü bedendeki deformasyonları giderip cildi sıkılaştırıyor.Vücudu incelterek forma girmek isteyenlere yardımcı oluyor.Ama en önemlisi ileri derecedeki selülitlerin tedavisinde de çok etkili.portakal kabuğu görünümü probleminize çözüm getirirken diğer yandan inceliyor ve verilen şok dalgalar cilt altı bağ dokusu da uyarılarak sıkılaşmasına yardımcı oluyor. Yöntem sayesinde cilt sıkılaşması ve yağ dokusu kaybı nedeniyle özel bir diyete gerek kalmadan bölge başına %5-12 arasında incelme olabilmektedir. İşlem ağrısız, enjeksiyonsuz olduğundan günlük hayatı etkilememekte öğle arasında bile uygunabilmektedir. Gıdı,kol,göbek bölgesindeki deformasyonlar ve sarkmalar için AWT sisteminin V-Actor programı tercih edilmekte, zaman kaybı olmadan vücudunuzdaki fazla yağlar ve portakal kabuğu görünümünün yok olmasına ve bu bölgedeki sorunlarınızdan da kurtulmanıza yardımcı olmaktadır.

Sıkı bir cilt için

TRİPOLLAR RADYOFREKANS

Sıkı bir cilt en az bölgesel fazlalıklarımız kadar önemli olmalıdır.Aynı yaşta aynı boyda ve kiloda aynı vücut tipinde olan kişilerden birinin diğerine göre zayıf görünmesinin sebebi sıkı bir cilde sahip olmasıdır.

Sıkı bir cilt elde etmek için geliştirilen 3 kutuplu daha derine etki eden Tripollar Radyo frekans dalgaları ile acısız bir şekilde cildi anında gererek yağ dokusunu azaltmaya enerji üç ayrı uç arasında devamlı dolaşarak cilt hücrelerini ve içindeki su moleküllerini harekete geçirmeye ve sıkılaştırmaya yardımcı olur.. Acılı bir uygulama değildir işlem sonrası ciltte geçici kızarıklık sıcaklık hissi meydana gelmektedir. Vücuda yapılan uygulamalar 30-40 dk sürmektedir.Haftada 1 6-8 seans yeterli olmaktadır.

VELASMOOTH Bİ-POLAR RADYOFREKANS

Bu sistemde Radyo frekans+mekanik masaj+infrared ve lenf drenaj ile portakal kabuğu görünümü uygulaması ,toparlama ve sıkılaşma sağlayabilmektedir.Vücuttaki toksinler atılmakta ve cilt kalitesinde artış sağlanabilmektedir. Bu sistem haftada 2 seans 10-15 seans uygulanmaktadır.Seanslar acısız ve ağrısızdır.İşlem sırasında sıcaklık hissedilmekte ve geçici kızarıklık gözlemlenmektedir.

Son Yazılar