28 Kasım 2011 Pazartesi

Cilt Ve Yüz Sıkılaştırma Maskeleri

Cilt Ve Yüz Sıkılaştırma Maskeleri, Diri ve Sıkı Bir Cilt İçin Sıkılaştırma Maskeleri, Cilt Sıkılaştırıcı Maske Tarifleri, Bacak Sıkılaştırıcı Maske Krem Yağ Maskeler Kremler Yağlar, Bacak Sıkılaştırıcı Maske, bacak sıkılaştırıcı krem, bacak sıkılaştırıcı maske, bacakları sıkılaştırıcı maskeler, bacak sıkılaştırıcı maske, evde bacaklarınızı doğal maskelerle sıkılaşırın, bacak sıkılaştırıcı kremler, bacak sıkılaştırıcı yağlar, bacak sıkılaştırıcı yağ, bacak sıkılaştırıcı krem ve yağla Bacak sıkılaştırıcı krem , bacak sıkılaştırıcı kremler , bacak sıkılaştırma kremi , bacak sikilastirici krem , bacak sıkılaştırma kremi , NBODY ANTI-CELLULITE GEL 200ML , body shop sıkılaştırıcı krem, vucut sıkılaştırıcı krem, Sikilastirici krem kadınlar kulubu, kadınlar kulübü nivea sıkılaştırıcı, shiseido body creator kadınlar kulübü, BACAK VE KALÇA SIKILAŞTIRMA KREMLERİ, kalça kremi, shiseido sıkılaştırıcı, varis kremi kadinlarkulubu, NİVEA BACAK SIKILAŞTIRICI , bacakları sıkılaştırıcı kremler hangileri, biotherm body kadınlar klubu, bacak ve kalça sıkılaştırıcı kremler, body shop sıkılaştırıcı, bacak sıkılaştırıcı krem en iyisi, NBODY ANTI-CELLULITE GEL 200ML, vücut sıkılaştırıcı kremler kadınlar kulübü, bacak sıkılastırıcı krem, Sımsıkı Bacaklar ve Kalçalar İçin Sıkılaştırıcı Kremler Nelerdir.

Diri Bir vücut İçin Bitki Yağ Tarifi:

Malzemeler:
  • 2 yemek kaşığı portakal yağı
  • 2 yemek kaşığı çilek yağı
  • 2 tatlı k. kayısı yağı
  • 1 tatlı k. yasemin yağı
  • 1 tatlı k. kantaron
  • 2 çay k. susam yağı
  • 2 çay k. avakado yağı
Uygulama: Malzemeler karıştırılırak serin yerde 10 gün saklanır.Karın ve bacak gibi problemli bölgelere ( yüz hariç ) sürülür.

Cilt Sıkılaştırıcı Maskesi
  • Bir şişe gliserin
  • 5 Limon suyu
  • Yarım kilo kırmızı acı biber
  • Bir şişe biberiye yağı
  • Cilt Sıkılaştırıcının Hazırlanışı
Gliserin ve biberiye yağını aktarlarda hazır halde bulabilirsiniz. Diğer malzemeler ise kolayca bulunabilen ve zahmetsizce hazırlanan malzemelerdir. Kırmızı acı biberler haşlanır ve limon suyunda öldürülür. Bütün malzemeler temin edildikten sonra hepsi birden bir blendar yardımıyla karıştırılır. İşlem şimdilik hazır sayılmaz. Elde edilen karışımın 3 gün karanlık ve serin bir yerde muhafaza edilmesi gerekiyor. Bunun için karışımı koyduğunuz şişeyi ya da kavanozu folyo ile sarabilir ve dolapta bekletebilirsiniz.

Cilt Sıkılaştırıcının Uygulanışı

Evde hazırlanan doğal sıkılaştırıcı her gün düzenli bir şekilde kullanılmalıdır. Mümkünse karışımı sürdüğünüzde güneşlenin ya da egzersiz yapın. Bir saatlik bir bekleme sürecinden sonra cildinizi ılık suyla yıkayabilirisiniz. Doğal sıkılaştırıcı düzenli kullanıldığında gözle görülür derecede şişliklerin indiğini, sıkılaştığını ve cildinizin yenilendiğini göreceksiniz.

Yumurta Maskesi

Bir adet yumurtanın beyazını bembeyaz köpük olana kadar iyice çırpın. Göz ve dudak çevreniz dahil tüm cildinize elle veya bir parça pamuk yardımı ile sürün.

Kuruyana kadar yaklaşık 10-15 dakika bekleyin ve cildinizi yumuşak bir şekilde durulayın. Oldukça zahmetsiz olan bu maskeyi düzenli olarak haftada iki defa uyguladığınızda pahalı sıkılaştırıcı kremlere boşa para harcadığınızı anlayacaksınız.

1 çay kaşığı yaş maya ve 1 çay kaşığı sütü iyice karıştırıp göz ve dudak çevreniz hariç yüzünüze sürün. Yarım saat sonra cildinizi bol ılık su ile durulayın. Bu sıkılaştırıcı maskeyi 20 li yaşlarınızdayken ayda bir defa, 30 lu yaşlarınızdayken ayda iki defa ve 40 lı yaşlarınızdayken haftada bir defa uygularsanız mayanın içeriğindeki yüksek protein sayesinde dokularınızın yenilenmesini ve ilerleyen yaşınıza rağmen cildinizin daha pürüzsüz bir görünüm almasını sağlamış olursunuz.

Son Yazılar