30 Nisan 2012 Pazartesi

Göbek Yağlarını Eriten Lahana Maydanoz Ve Limon Karışımı


İbrahim Saraçoğlu Göbek Yağlarını Eriten Formül
Göbek yağlarınızdan kurtulmak için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun çok etkili olan bu tarifi aynı zamanda selülitlerinizden kurtulmanızı da sağlıyor.

Malzemeler:
  • Dört lahana yaprağı
  • 25 dal maydanoz
  • Bir limon

Hazırlanışı: 
1/2 litre kaynar suyun içine lahana yapraklarını içine attıktan sonra 3 dakika kaynatın. Ardından maydanozları ilave ederek 3 dakika daha kaynatın. Soğuyunca süzün ve içine limon sıkarak günde 2-3 kez aç veya tok karnına içmek yeterli olmaktadır.

Her gün taze olarak hazırlanmalıdır.İçmesi kolay olsun diye içine başka bir şey ilave etmeyin.

3 hafta uygulayabilirsiniz. 

29 Nisan 2012 Pazar

Pirinç Unu Peelingi Nasıl Yapılır Cilde Faydaları

Pirinç Unu Peelingi Nasıl Yapılır, Pirinç Unu Peelingi Nasıl Yapılır Cilde Faydaları, pirinç unu peelingi, pirinç unuyla peeling, pirinç unuyla cildimize peeling yapalım, yüzümüze pirinç unuyla doğal peeling yapalım, pirinç unu peelingi sizi güzelleştirsin, teninizi pirinç unuyla temizleyin, yüzünüzü pirinç unuyla temizleyin, pirinç unuyla lildinizi temizleyin, cilt bakım maskeleri.

Yüzümüze pirinç unu peelingi
Malzemeler
  • Beş çorba kaşığı pirinç unu
  • Biraz su
Pirinç ununa yüze sürülecek lapa kıvamına gelene kadar su ekleyerek karıştıralım. hazırladığımız maskeyi yüzümüze sürerek on dakika bekleyelim. Dairesel hareketlerle masaj yaparak yüzdeki ölü hücreleri temizleyelim. Ölü deriler temizlendikten sonra ılık suyla yıkayarak peeling işlemini tamamlayalım. Cildimize uygun nemlendirici bir krem sürerek işlemi tamamlayalım.

Bu peeling haftada bir defa uygulanmalıdır. 

27 Nisan 2012 Cuma

Nar Suyu Zayıflatır Mı Faydaları Nelerdir Nasıl Kullanılır


NAR ZAYIFLATIR MI
Zayıflarken nar gibi taze meyve tüketimine de önem verilmesi gerekir. Nar, kanserden korur ve antioksidan özelliği ile oldukça yararlı bir meyvedir.

Nar yemek ya da nar suyu içmek yararlı olabilir ancak çok fazla nar suyu tüketmemeye dikkat edin. Meyvelerin daha yararlı olması için sadece suyunu tüketmek yerine lif özelliğinden de yararlanmanız için yemeniz önerilir.

Son Yazılar